Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
AUDI A4Ár: 769.000 Ft -
FORD KAÁr: 649.000 Ft -
TOYOTA AVENSISÁr: 3.299.990 Ft -
MERCEDES-BENZ EÁr: 4.990.000 Ft -
MAZDA 323Ár: 669.000 Ft -
FIAT LINEAÁr: 1.599.900 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.699.000 Ft -
FIAT BRAVOÁr: 279.000 Ft -
TOYOTA AVENSISÁr: 3.699.999 Ft -
CHEVROLET LACETTIÁr: 790.000 Ft -
Jaguar XJ Sovereign 3.2 aut.Ár: 1.990.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 749.000 Ft