Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
JAGUAR XJÁr: 500.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSATÁr: 5.999.000 Ft -
FORD C-MAXÁr: 2.650.000 Ft -
KIA SOULÁr: 1.670.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.699.000 Ft -
PEUGEOT 207Ár: 2.349.000 Ft -
CITROEN JUMPYÁr: 1.399.000 Ft -
CITROEN C5Ár: 699.000 Ft -
OPEL ASTRA HÁr: 1.899.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSATÁr: 3.399.999 Ft -
FIAT STILOÁr: 1.080.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 699.000 Ft