Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
RENAULT KANGOOÁr: 1.158.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 679.000 Ft -
FIAT BRAVOÁr: 279.000 Ft -
MAZDA 3Ár: 2.599.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSATÁr: 4.690.000 Ft -
AUDI A4Ár: 699.000 Ft -
VOLKSWAGEN CADDYÁr: 1.479.000 Ft -
VOLVO V70Ár: 4.499.999 Ft -
PEUGEOT 207Ár: 2.349.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 499.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 518.000 Ft -
VOLKSWAGEN SHARANÁr: 2.990.000 Ft